MPB: Janë regjistruar 378 shkelje për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (07/08.08.2020) në territorin e gjithë vendit lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 378 shkelje, bëjnë të ditur nga MPB-ja.

Ministria e Punëve të Brendshme njëherit u bën apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim për tu përballur me Covid-19.