MPB: 557 persona janë dënuar për mosmbajtje të maskës

/

Gjatë ditës së djeshme (27/28.06.2020) në territorin e gjithë vendit, masën për mborjtje personale nuk e kanë respektuar 557 persona.

MPB ju bën apel qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria që kanë për qëllim parandalimin e koronavirusit.
Maska mbrojtëse apo mbulimi i fytyrës është e obligueshme të mbahet në vendet publike si brenda ashtu edhe jashtë.