Mourinho dëshiron drejtimin e PSG-së

Trajneri i Tottenham Hotspur, Jose Mourinho thuhet se synon të drejtojë Paris Saint-Germain në të ardhmen.

Eksperti francez i futbollit, Nicolas Vilas ka shpjeguar planet e Mourinhos për të drejtuar një ditë klubit nga Parc des Princes.

“Mourinhos me të vërtetë i pëlqen qyteti i Parisit, edhe familjes së tij”, ka thënë fillimisht Nicolas Vilas për Paris United.

“Ai është ambicioz. Ai ka qenë kampion në të gjitha vendet ku ai ka kaluar. Ai tashmë ka vetëm Gjermaninë dhe Francën pa trajnuar. Ai dëshiron të shkojë vetëm në klube që synojnë tituj”.