Mjekja shqiptare e prekur nga covid19: Infektova vajzën dhe prindërit, s’është ‘fushë me lule’

Nirvana është mjekje familjeje, e cila iu shërbeu shumë pacientëve të infektuar me koronavirus, por që më pas u infektua edhe vetë me virusin e rëndë.

Trajtoi shumë pacientë të prekur, erdhi një moment që u infektua edhe vetë.

“Ne nuk punojmë në fushë me lule, por me pacientë të prekur nga sëmundje të ndryshme. Erdhi një moment që u preka edhe vetë. Më pas u infektua vajza ime dhe prindërit. I kam në moshë dhe e harrova fare veten. Tani jemi më mirë. Vazhdojmë karantinën.

Unë pata këto simptoma: laringit, dhimbje trupi, temperaturë, humbje shije. Goca dhimbje koke dhe temperaturë.

Dëgjojmë histori konspiracioni, por unë them se covidi është realitet, ndaj duhet të vazhdojmë të bëjmë shumë kujdes.

Kur shikoj nga ballkoni njerëz, që e kanë ulur vigjilencën dhe nuk respektojnë rregullat, nga njëra anë, dhe unë e familja ime, që jemi karantinuar, janë dy realitete paralele.

Paragjykime ka. Një shoqe i tha vajzës: Po m’u sëmurën gjyshërit, ju të gjithë do mbani përgjegjësi.

Unë kam telefonuar gjithë kontaktet e para një jave nga infektimi, dhe të gjithe kanë bërë tampon dhe fatmirësisht dolën negativë.

Kovidi është sëmundje dhe vetmi në të njëjtën kohë”, shprehet ajo për top channel.