Ministria e Mbrojtjes hap konkurs për kadetët e rinj

Ministria e Mbrojtjes ka shpallur konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj për vitin akademik 2020/2021.

Sipas njoftimit konkursi do të jetë i hapur nga sot me datë 25 qershor deri më 3 korrik.

“Akademia e Mbrojtjes-Qendra për Studime Universitare e FSK-së dhe Universitetin Amerikan në Kosovë, Akademia Ushtarake e Forcave Tokësore në Republikën e Turqisë, Akademia Ushtarake në Republikën e Kroacisë, Menaxhimi dhe udhëheqja ushtarake, si dhe Akademia Ushtarake në Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

Dorëzimi i dokumentëve bëhet çdo ditë pune deri në ora 15:00.