Ministri Nuredini në Likovë mbikqyr punimet e precipituesit

Sot, Ministri Nuredini qëndroi për vizitë në Likovë, ku u prit nga Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi dhe dy deputetët Arbër Ademi dhe Berat Ajdari.

Qëllimi i vizitës ishte mbikqyrja e punëve të precipituesit në Likovë.

Përveç kësaj, theks i veçantë i bisedës mes Ministrit Nuredini dhe nikoqirëve, poashtu edhe prioritet ishte çështja e rregullimit të ujësjellësit në fshatrat e komunës së Likovës.

Palët u zotuan që do të angazhohen maksimalisht për gjetjen e një zgjidhje të qëndrueshme në këtë drejtim.