Ministri i Afrikës Jugore pozitiv me koronavirus

Johanesburg, 15 korrik 2020 (MEDIAL) – Ministri i Minierave dhe Energjisë së Afrikës Jugore, Gvedo Manatashe dhe bashkëshortja e tij janë pozitiv me koronavirus. Që të dy janë në izolim, ndërsa do të vazhdojë të punojë nga shtëpia, kumtoi Kabineti i tij.

Siç transmeton Bi-Bi-Si, ministri u imponoi të gjithë anëtarëve të kabinetit të tij që të testohen.

Në Afrikën Jugore, sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, është konfirmuar se rreth 2,870,000 njerëz janë infektuar me virusin Kovid-19. fb/

Таг