Milica, a ishte president serb që kërkoi seks me ju…

Këto skandale i dëgjon vetëm të serbet dhe janë të çuditshme.

Një deklaratë e sportistes serbe ka shokuar botën sportive! Ish basketbollistja serbe Milica Daliboviq, ka deklaruar se një president i një klubit ka kërkuar seks nga ajo! 

Po kush është ai president, a ka emër dhe a është serb, për faktin se ajo e fsheh ende dhe sipas asaj që ka thënë, do të zbulojë gjithçka në librin e saj që është duke shkruar.

“Një president klubi dëshironte seks me mua, por unë nuk pranova. 3 muaj pas kësaj ata më larguan nga skuadra, madje as nuk më paguan për këtë periudhë”, kështu ka thënë Milica.

Duket se kjo ka ndodhur kur ajo u transferua në një klub grek, por nuk dihet se çfarë kombësie kishte presidenti i kubit, a ishte serb, grek apo… ende mister se cili kërkoi të ketë në shtrat serben!

“Ajo me ka ndodh deri sa kam luajtur në Turqi, dhe me quan deri te një klub grek sepse kryetari i klubit dëshironte të flinte me mua”, kështu ka thënë ajo. 
Sipas asaj që ka deklaruar edhe para disa viteve, kjo i ka ndodhur sa në një klubi grek, me gjasë i kishte vetëm 27 vjet.