MIA Paralajmërime – botë

27 qershor 2020

Berlin – Protestë kundër racizmit.

Reikjavik – zgjedhje presidenciale në Islandë.

Bruksel – Konferencë donatorësh për financim të vaksinës kundër virusit korona dhe koncert në të cilin, mes tjerash, do të performojnë këngëtarja Shakira dhe grupi “Kolldpllej”.