Mesazhi i Dardan Berishës 

Basketbollisti më i mirë në vendin tonë, Dardan Berisha, kërkon kujdesin maksimal nga virusi korona.

Kapiteni i kombëtares së Kosovës ka një mesazh. 

“Bëhu hero! 

Vendos maskën dhe shpëto sportin dhe gjithë shoqërinë…”, ky është mesazhi i Berishës.