Menduh Thaçi e filloi  fushatën për zgjedhjet parlamentare 2020 me vizitë tek varri i ish-kryetarit të ndjerë të PDSH-së, Arbën Xhaferi

Tetovë, 24 qershor 2020

Sot, në ora 10:00, kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi, para prezantimit të platformës së partisë për zgjedhjet parlamentare 2020, bëri homazhe tek varri i Arbën Xhaferit.

Më këtë akt, PDSH e fillon fushatën për zgjedhjet parlamentare.

Shërbimi për Informim, PDSH

________________________________________

MEDIAL këto lajme i publikon në formë integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.