Media serbe u bë merak në Xherdan Shaqirin, çfarë…

Ylli i Kosovës, Xherdan Shaqiri, po kalon ditët e pushimit dhe shumë të merituar pas triumfit në Kampionatin e Anglisë. 

Shaqiri me Liverpoolin janë kampion të Anglisë.

Media serbe “Kurir” duket se është bërë fortë merak në Xherdan Shaqirin, kur e shohin aq muskuloz dhe si gjithmonë i frikshëm për ta. 

Image

Xherdan Shaqiri

Ata edhe sot u morën me Shaqirin që ka qenë jaht me disa femra, duke kaluar pushimet në Ibiza.   

Sipas tyre, ka pasur plot komente, e njëra ndër to ka qenë për Shaqën:  Çfarë thjeshtësie!