Me vaj kokosi mund ta largoni grimin më lehtë

Këshilla mjekësore25 qershor 2020

Si të kuroni dhimbjet e dhëmbit brenda pak minutash

Shumë fëmijë dhe të rritur preken nga dhimbjet e dhëmbëve, të cilat vijnë si pasojë e degradimeve të dhëmbëve.
Bakteret orale në gojën tuaj, të cilat ushqehen nga sheqeri, prodhojnë acide, të cilat…