McLaren liron një “bishë” të tipit Mazda

Dias ka punuar në McLaren që nga viti 2016, i cili ishte njëherësh edhe stillisti kryesor i Range Rover Velra dhe Elva, transmeton lajmi.net.

Sidoqoftë, për sa i përket përformancës, sipas CarBuzz, makina ka përformanca që përkojnë me një model sportiv, ani pse nuk është dhënë ndonjë detaj specifik.

Megjithatë, firma për prodhimin e makinave ende nuk e kanë aprovuar modelin për prodhim. /Lajmi.net/