Mbyllet për qarkullim rruga “Ilaz Koda” në kryeqytet

Prishtina8 korrik 2020

Prishtina s’e sheh zgjidhje karantinimin, por testimin masiv

Drejtori i shëndetësisë në Prishtinë, Bujar Gashi, ka thënë se karantinimi nuk është zgjidhje, porse testimi masiv dhe masat të ndryshme.
1075 persona të prekur me COVID-19 në Prishtinë, deri më tani. Vetëm sot në…