Mandati i sukseseve të mëdha 2017 -2020

Këto janë sukseset e Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë mandatit tre vjeçar

Mandati i sukseseve të mëdha:
2017 -2020

1. Zyrtarizimi i gjuhës shqipe

2. Kryetar shqiptar i parlamentit

3. Anëtarsim në NATO

4. Fillim i negociatave me Bashkimin Evropian

5. Kryenegociator i parë me Bashkimin Evropian

6. Fillimi i ndërtimit të autostradës Shkup -Bllacë

7.Rrjeti primar i Gasifikimit Shkup-Tetovë-Gostivar

8.Sistemi i ujitjes Raven-Reçicë

9.Teatri i fëmijëve në Shkup.

10.Ndërtimi dhe hapja e pikës kufitare Bellanoc Stancic

11.Marrëveshja me Sërbinë pë ratifikimin e Llojan- Miratoc

12 Themelimi i ansamblit shtetëror shqiptar

13.Rritja për 20% e rrogës së mësuesve

14.Fillimi i ndërtimit të poliklinikës në Saraj

13.Mijëra punësime të shqiptarëve në
institucione shtetërore

14.TVM2 me program 24 orë

15.Hapja e fabrikave të reja në Zonën ekonomike të Tetovës me 2000 vende të reja të punës

16.Pranimi i fakulteteve të të gjithë administratoreve shtetëror dhe publik

17.Rrugë të asfaltuara në fshatrat tona

18.Parqe dhe gjelbërime si asnjëherë më parë

19.30 salla të sportit në fshatrat dhe qytetet tona

20.Kryetar shqiptar i gjykatës supreme

21.Ndërtimi i shkollësnë Reçicë dhe gjithandej

22.Marrja e 5000 m2 nga kazerma Ilinden në Shkup për kampusin e Universitetit Nëna Terezë në Shkup

23.Themelimi i agjencisë dhe inspektoratit të gjuhës

24.50 shkolla të renovuara dhe ndërtuara

25.Rritja e pagës minimale në 14.500 denar etj.

IMAGJINONI ÇKA MUND TË BËJMË ME KRYEMINISTËR SHQIPTAR!
REALIZO ËNDRRËN
VOTO 9