Leonardo dhe veprimi i pazakontë sonte! Capello: Ajo që bëri, e papranueshme

Diçka e pazakontë ndodhi në fund të pjesës së parë. Në dhomat e zhveshjes nga tribuna zbriti drejtori i përgjithshëm Leonardo, që motivoi ekipin…

Fabio Capello, nga “Sky Sport”, komentoi këtë veprim: “Zbritja e Leonardos tregon se PSG është në vështirësi! Kurrë nuk kam parë që një drejtor i përgjithshëm të zbresë në dhomat e zhveshjes…

Edhe Galliani nuk vinte kur ishim në vështirësi te Milani.

“I bie që Tuchel ka humbur fuqinë në ekip dhe se duhej një dorë e fortë… Ndoshta Leonardo bëri mirë, por ky veprim kështu mbetet i paprecedentë”.