LDK dhe AAK hyjnë në koalicion qeverisës në Viti

Kosova23 qershor 2020

QKMF-në e Podujevës ka pranuar një donacion nga KFOR-i amerikan

Nënkryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, KFOR-i amerikan për QKMF-Podujevë.
Donacioni përfshinë material mbrojtës medicinal për stafin e QKMF- Podujevë, dorëza, maska, uniforma komplete, termometra, maska 3D dhe syze mbrojtëse.
Rudari ka falënderuar…