Tetovë,4 pacient të vdekur nga covid në 24 orët e fundit

Shkup, 3 shtator  – Katër persona kanë humbur jetën nga virusi Korona në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmuan nga Spitali i Tetovës duke dhënë detaje tjera rreth pacientëve të hospitalizuar dhe jo vetëm informon Tetovasot.

Nga Spitali thanë se situata me virusin ditëve të fundit po stabilizohet.

Ata poashtu bënë apel për kujdes maksimal dhe respektim të masave dhe sa më shumë tu drejtohen qendrave të vaksinimit.

Sa i përketë të hospitalizuarëve janë gjithsejt 106 pacientë.8 prej tyre janë me nga një dozë të vaksinës ndërsa 6 me nga dy doza.
Janë 104 pacientë me oksigjen dhe dy me respirator.Numri i përgjithshëm është 255 persona.