Përmirësohen kushtet në burgun e Tetovës, zv.ministri Nuhiu shpërndan fotografitë

“Vazhdojmë me përmirësimin e kushteve në Burgun e Tetovës!”, është shprehur zv.ministri Nuhiu. Mirënjohje dhe respekt për stafin drejtues!