Jep dorëheqje kryetari i nëndegës Rashçe

Kryetari i nëndegës së vendbanimit Rashçe Fidush Abdiu, jep dorëheqje nga ky funksion.

Pasi që shpreh pakënaqësi për vendimet e mara nga Dega e ASH në Saraj. Dorheqjet nga ASh, nga funksioni kryetar nëndegënë Saraj, pritet edhe ditëve në vijim.

Pakënaqësitë në degën e Ash në Saraj janë të mëdha, si me kandidaturën për kryetar komune por edhe për këshillin komunal.

Ndryshe ditë më parë kanë dhënë dorëheqje edhe nga ASH-ja e Likovës dhe pakënaqësi kishte në degën e Bogovinës ku ata nëpërmjetë një komunikatae njoftuan se i kanë ngrirë aktivitetet për zgjedhjet lokale.