Ambasadorja Bërns përvesh mëngët dhe bën ajvar

Shkup, 12 tetor – Ambasadorja e SHBA-ve në Maqedoninë e Veriut, Kejt Bërns ka përveshur mëngët dhe po bën ajvar.

Sezona e ajvarit në rezidencën e ambasadores sonë, me ajvarin special “Red Dog”. Cilat janë ushqimet tuaja të preferuara tradicionale?”, shkruajn nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup.

https://www.facebook.com/USEmbassySkopje/videos/911577912812087