Abdullah Qazimi mer mbështetjen e Kasamit për Strugën, pritet zyrtarizimi në kuvendin e degës

Në prezencë të liderit të Lëvizjes BESA, z.Bilall Kasami, si dhe të sekretarit të përgjithshëm z. Arjanit Hoxha, sonte u bë promovimi i kandidatit për kryetar komune për qytetin e Strugës ,Prof.Dr. Abdullah Qazimi.

Kandidatura e z.Qazimi pritet të kalojë në kuvendin e degës dhe të zyrtarizohet në ditët në vijim.