Ky është turpi që bëri Haliloviç! Ai kështu e thirri kriminelin Mlladiq

Budallaqe që i kushtoi shtrenjtë futbollistit boshnjak, Belmin Haliloviç, që realisht duhet t’i ndalohet përgjithmonë të merret me sport. 

Ai pasi firmosi me klubin Alfra Modriça, pas katër ditëve u përjashtua.

Kontrata e nënshkruar më 10 korrik, u përjashtua më 14 korrik.

Image

Një foto skandaloze dhe një mesazh nga futbollisti Belmin Haliloviç ka qarkulluar në rrjetet sociale në ditët e fundit.

Mbrojtësi 23-vjeçar nënshkroi një kontratë me Alfa Modriça më 10 korrik, dhe një ditë më vonë filloi të qarkullojë në internet një fotografi me mesazhin e tij në Facebook: “Rroftë Ratko Mladiç”. Po ashtu kishte të veshur një fanellë të Republika Srpskas.

Mlladiq është kriminel lufte dhe i dënuar nga Haga për krime gjenocid që ka krye ndaj boshnjakëve në Bosnjë. 
“Për shkak të shkeljes të rregullave të klubit dhe dëmtimit të reputacionit të klubit, klubi vendosi të ndërpresë kontratën me përforcimin e këtij sezonit Belmin Haliloviq. Klubi distancohet nga gjëra të tilla dhe të ngjashme “, thuhet nga klubi Alfa Modriça.