Ky do të jetë topi i ri me të cilin do të luhet në Premier League nga edicioni i ardhshëm

Topi i sezonit të ardhshëm të Premierligës do të jetë shumë ndryshe nga ai i sezoneve paraprak.

Nike ka bërë publike topin e ri të dizajnuar posaçërisht për ligën angleze.

Ai do të jetë i bardhë dhe vetëm shënjimet do të jenë me ngjyrë të zezë, shkruan four four two.