Filmat e rinjë që priten të lansohen në pjesën e mbetur të 2021

Është bërë më shumë se një vit që nga koha kur të gjithë u ballafaquan me pandeminë dhe koha kur kinematë u mbyllen, madje shumë data të lansimit të filmave të ndryshëm u shtynë për një kohë të pacaktuar.

Por, tashmë që gjithçka ka filluar të kthehet në normalitet, janë caktuar disa nga premierat e filmave që priten të lansohen këtë shtator.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings [Cinema] – 3 shtator

Cinderella [Amazon Prime] – 3 shtator

Malignant (UK) [Cinema] – 3 shtator.

Malignant [Cinema/HBO Max] – 10 shtator

Respect (UK) [Cinema] – 10 shtator

Dune (UK) [Cinema] – 17 shtator

The Many Saints of Newark – 24 shtator

No Time To Die (UK) [Cinema] – 8 tetor

Halloween Kills – 15 tetor

Dune – 21 tetor

French Dispatch – 22 tetor

Madje, regjisorë të premierave përkatëse kanë bërë të ditur se ka data të aranzhuara edhe për vitin 2022, por që diçka e tillë mund të bëhet vështirë e realizueshme nëse rrjedha e variantin Delta, vazhdon njësoj.