Kryetari i klubit më të madh në Kosovë, merret me bujqësi, ja madhësia e shalqinit 

Kohë pandemie! Megjithatë nuk e pengojnë Ahmet Hysenaj – Petrovën, që të merret me bujqësi!

Ai është kryetar i klubit më të madh në Kosovë, Kastriotit nga Ferizajt. 

Ka vite që i kushton rëndësi bujqësisë, por këtë verë e ka punuar edhe më fortë tokën.

Image

Ai edhe pse ka rreth 75 vjeç, është shumë i fortë, ka mbjellë shalqin, kunguj, e shumëçka tjetër. 

Image

Shalqini ka goxha shumë dhe iu ka në fortë i mirë. Shalqini peshon mbi 10 kilogram në tokën e fshatit Petrovë, që gjendet rreth 4 kilometra larg Shtimes.

Përveç kësaj, ai është biznesmen, ndërsa me hendboll merret gati 5 dekada.

Image

Petrova ka kohë që nuk ka dalur në qytet sepse po merret më shumë.