Kryeministri Kovaçevski uron Pashkët

Shkup, 24 Prill – Gezuar Pashket! Krishti është ringjallur me të vërtetë!

Në emrin tim dhe në emër të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë G.G. Stefan, i uroj anëtarët e Sinodit, klerin dhe murgjit e nderuar, si dhe të gjithë besimtarët ortodoksë në vendin tonë për festën e madhe të Ngjalljes së Krishtit – Pashkët.

Gëzuar festën e madhe të krishterë – Pashkët!