Zhduket një vajzë në Deçan

Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër ka raportuar në Polici se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur në Deçan.

“Deçan 26.08.2021-15:40.  jë femër kosovare ka raportuar se vajza e saj viktima femër kosovare ( e mitur) është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj”, thuhet në raport.

Rasti vazhdon të hetohet.