Raportohet një femër e zhdukur në Ferizaj

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person në Ferizaj se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur nga 24 gushti.

“Ferizaj 24.08.2021 – 15:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj”.

Rasti është duke u hetuar.