Gjithsej 121 dënime në Shkup, 26 për tejkalim shpejtësie

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditë së djeshme vazhdo me aksionet e përforcuara në komunikacion.

“Në territorin e Bashkisë së Shkupit janë shqiptuar gjithsej 121 masa, prej të cilave 26 janë për tejkalim shpejtësie, 6 për vozitje pa leje, 5 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 5 për për përdorim të telefonit, dy për kalim në të kuqe, 7 për mosregjistrim dhe 42 për parkim jo të rregullt”, thonë nga policia.

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.