Komuna e Tetovës shpall “Qytetar Nderi”, shkrimtarin Ismail Kadare

Tetovë, 25 nëntor – Komuna e Tetovës shpalli qytetar nderi shkrimtarin e madh shqiptar, Ismail Kadare. Me këtë rast kreu i kësaj komune Bilall Kasami tha se ky akt paraqet nder dhe krenari për Tetovën.

“Ditë e veçantë për tetovarët, jemi të nderuar dhe krenarë që sot shpallim qytetar nderi shkrimtarin e madh, Ismail Kadare. Jemi me fat që jetojmë në kohën e Ismail Kadare”, tha me këtë rast kreu i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami.

https://www.facebook.com/komunaofficial/videos/519528873535866