Komisionerët e vettingut, të pastër/ Hetimi i SPAK i përgjigjet ankesave të të shkarkuarve

Shqipëria12 korrik 2020

Edi Rama tregon arsyen pse nuk pëlqen ta ngasë veturën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, nuk ka patentë, madje as nuk ka bërë përpjekje për ta pasur një të tillë. Dhe as nuk ka ndërmend ta bëj, në të ardhmen.
Rama, i cili sapo ka mbushur 56 vjeç, ka deklaruar më…