Komenti epik i Andres Iniesta

Epike ajo që bën Andres Iniesta.

Pak kohë më parë atij iu bë një statujë, nga momenti i shënimit të golit në finalen e Kupës së Botës. Skulptorët fillimisht kishin harruar pantallonat e shkurtra dhe tani gabimi është shlyer.

Statuja e re është me pantallona dhe vetë Iniesta me shaka ka reaguar me anë të një postimi në Twitter, teksa shkruan: “Faleminderit që i vendosët pantallonat”.

Edhe në të shkuarën ka pasur problematika të tilla me statuja e bëra për futbollistët, madje edhe me një emër të madh si Cristiano Ronaldo, të cilin e kishin tjetërsuar komplekt.