Kjo enigmë ju sfidon për të zbuluar bletën e fshehur mes luleve

Ky test inteligjent i ndërlikuar ju sfidon të gjeni bletën midis luleve, dhe është shumë më e ndërlikuar sesa shfaqet së pari, transmeton lajmi.net.

Krijuesit kanë zbuluar se rekordi aktual qëndron në një sekondë mbresëlënëse 63 sekonda, pra, sa do t’ju zgjasë?

A new brainteaser (pictured), created by UK-based Swift Direct Blinds, is challenging puzzlers to find the hidden bee amongst the flowers

Nëse nuk mund ta gjeni akoma bletën e fshehur në gjethe dhe lule, më poshtë gjeni fotografinë e cila tregon se ku gjendet bleta. /Lajmi.net/

If you're struggling to find the answer, then feast your eyes towards the top left-hand side of the graphic, where you'll find the answer circled in green (pictured)