Khloe Kardashian paditet nga ish-asistenti i saj për shkak të mospagesës

Khloe Kardashian është goditur me një padi nga ish-asistenti i saj, i cili pretendoi se u pushua nga puna pasi mori pushim pas një dëmtimi në këmbë.

Matthew Manhard, i cili filloi të punojë për bashkëthemeluesen e “Good American” në 2019, pretendon se ai u lirua nga roli i tij në nëntor 2022, sipas një padie të marrë nga TMZ.

Manhard pretendon se ai i tha Kardashian se nuk ishte në gjendje të punonte si rezultat i lëndimit të tij të pësuar në maj 2022.

Khloe Kardashian (Foto: Instagram)

Por thotë se kur u kthye në punë gjashtë muaj më vonë, roli i tij u ndërpre.

Në padinë e tij, ish-asistenti i yllit televiziv pretendon gjithashtu se ai nuk ishte në gjendje të bënte pushimet e kërkuara me ligj, sepse ishte shumë i zënë me detyrat e tij të përditshme.

Khloe Kardashian është goditur me një padi nga ish-asistenti i saj, i cili pretendoi se u pushua nga puna pasi mori pushim pas një dëmtimi në këmbë.

Matthew Manhard, i cili filloi të punojë për bashkëthemeluesen e “Good American” në 2019, pretendon se ai u lirua nga roli i tij në nëntor 2022, sipas një padie të marrë nga TMZ.

Manhard pretendon se ai i tha Kardashian se nuk ishte në gjendje të punonte si rezultat i lëndimit të tij të pësuar në maj 2022.

Khloe Kardashian (Foto: Instagram)

Por thotë se kur u kthye në punë gjashtë muaj më vonë, roli i tij u ndërpre.

Në padinë e tij, ish-asistenti i yllit televiziv pretendon gjithashtu se ai nuk ishte në gjendje të bënte pushimet e kërkuara me ligj, sepse ishte shumë i zënë me detyrat e tij të përditshme.

Motra e Khloe, Kim Kardashian, u përball me një padi të ngjashme në vitin 2021.

Dokumenti, i paraqitur nga shtatë ish-anëtarë të stafit të kopshtarisë dhe mirëmbajtjes së rezidencës së saj në Hidden Hills, prej 60 milionë eurosh, e akuzoi Kimin për një sërë sjelljesh të dyshimta të tipit të shefit në lidhje me ta.