KFDIVM të Luftës së UÇK-së Vizitoi Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve të atdheut në Komunën e Malishevës

Në mbledhjen e IV (katërtë) të rregullt të Komitetit për Familje të Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve, të Luftës së UÇK-së, si dhe Martirëve të Luftës, e cila u mbajt sot nënudhëheqjen e Kryesuese, Vlora Manaj – Krasniqi u debatua,për: Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar.

Diskutimi dhe miratimi i Raportit të Punës së Komitetit për vitin 2019.

Të ndryshme.
Pas, debatit nga anëtarët u miratua, Raportit i Punës së Komitetit për vitin 2019 dhe u rekomandua për Kuvend.

Në fund u bë një vizitë të Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të atdheut në Komunën e Malishevës, si dhe Komiteti, përmes një deklarate, ngriti shqetësimin për atakimin që po ju bëhet, luftëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, nga Dhomat e Specializuara njëanshëm dhe të motivuara politikisht, nga një i ashtuquajturi Raport i Dic Martit.