Këto janë klubet aktuale që kanë mbetur në Superligën Evropiane

Kundërshtimi i Superligës Evropiane ka marrë jehonë të madhe.

Të gjitha gjashtë klubet angleze, (Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Tottenham dhe Arsenal) kanë njoftuar para pak çastesh se janë larguar nga kjo garë.

Klubet aktuale të mbetura në Superligën Evropiane janë:

Real Madrid

Barcelona

Atletico Madrid

Milan

Juventus

Inter