“Këta mender lidera kanë fluturuar me presh në b*thë”, Murrizi lëshon të tjera akuza: Shqiptarët nuk janë skllevër të 3 birbove

Myslim Murrizi ka folur sërish lidhur me ndryshimet kushtetuese të propozuara nga 29 deputetët e opozitës parlamentare.

Kreu i grupit parlamentar demokrat, shprehet i vendosur për ta çuar deri në fund këtë iniciativë. 

“Ka ardhur koha qe te zbresin me kembe dhe b*thë ne toke, këta mender lidera qe kane fluturuar me presh ne b*thë dhe ju duken shqiptaret numra dhe letra votimi pa vlerë.

Shqiptaret nuk jane skllever te 3 birbove qe ju duket sikur kane kapur “ veglat” e perëndisë me dorë”, thotë Murrizi.