Kërçovë, sulm fizik mes dy personave

Në bulevardin “Oslloboduvanje” në Kërçovë, mbrëmë rreth orës 21:40, është prishur rendi dhe qetësia publike me sulm fizik të kryer nga ana e 36-vjeçarit B.R. ndaj personit e Xh.M. 49 vjeç, të dy nga fshati Drogomisht i Vogël.

Zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski informoi se kundër sulmuesit do të ngrihet akuza përkatëse.