KEDS punon në rrjet – paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet
10.10.2020

Prishtinë

1.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 08:00 deri ne ora 09:00
Vendet: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja: Promotimi i shtyllës 10kV.

2.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 09:45 – 10:00 si dhe nga ora12:45 – 13:00
Vendet: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.
Degëzimi 10kV (Kodi: 14000014174,176,177,178,179,180,181,182,183,184,185,186) nga ora 09:45- 13:00
Vendet: Metehi, Repë, Pollaë dhe Dvorishtë.
Arsyeja: Promotimi i shtyllës 10kV.

3.
TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 13:30 – 13:45 si dhe nga ora 14:45 – 15:00
Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.
Degëzimi 10 kV (Kodi: 10013012115,116,117,118) prej orës 13:30 deri në ora 15:00
Vendet: Rimanishtë.
Arsyeja: Promotimi i shtyllës 10kV.

Ferizaj

1.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 10:00 – 14:00.
Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.
Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

2.
Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi 40041003): nga ora 08:40-09:00 dhe prej orës 14:00-14:20
Pjesërisht do të mbesin pa tension kodet:
TS 10/04 kV Depo e materialit ndërtimor Kadri Llabian (Kodi 40041003210) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV Grup konsumatoreve (Kodi 40041003262) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV N.T.P. “KOSOVA POR” Azem Guta (Kodi 40041003241) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV N.T.P.”ET COM” Enver Gani Tahiri (Kodi 40041003251) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV N.T. RAHOVICA COMERCE (Kodi 40041003261) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV TS Prelez I Muhaxherëve (Kodi 40041003259) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV TS Prelez I Muhaxherëve (Kodi 40041003017) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
TS 10/04 kV TS Pishina “Princes” Bekim Halili (Kodi 40041003208) nga ora 08:40 deri në ora 14:20
Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe bizniset private.
Arsyeja: Punime në shtyllën 10kV në Prelez i Muhaxherëve.

Gjakovë

1.
Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:
NS 35/10kV Malisheva dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 15:00
Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Uoker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardani, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator), Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja: Pastrimi i Linjës 35kV nga vegjetacioni.

Prizren

1.
Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë; Lubinje e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja- sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro,TS Shtëpia e Bardhe Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.
Arsyeja: Pastrimit i linjës nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj
Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

11.10.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Gjilan

1.
Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.
Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura- Vërbicë e Zhegovcit.

Mitrovicë

1.
TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 11:00 – 11:30 si dhe 14:30-15:00
Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.
Degëzimi 10kV (Kodi: 73000011035,036,037,038,040) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Dumnica.
Arsyeja: Montimin e ndarësit linjor 10kV.

12.10.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

1.
TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vasileva kod 16100006 nga ora 10:00 deri në 14:00.
Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.
Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit tërheqja e përçuesve në Poklek.

Pejë

1.
TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.
Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.
Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzimin e Baballoqit.
2.
NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00
Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.
Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Prizren

1.
TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hoq a e Qytetit kod (30035005) nga ora 09:00-12:00 dhe nga 13:00 – 16:00
Vendet: Zhur,Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; Afariste:Resturant “Kështjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëlazërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.
TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00
Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.
Nga TS 35/10kV Shupkovci | do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00
Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.
Arsyeja: Pastrimi I linjës nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.
TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drejtimi i fshatrave (kodi: 40000002) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga 13:00 – 16:00
Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.
Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

10.10.2020
Punime në projekte investive
Prishtinë

1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j9 Llukar do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30.
Vendet: TS:TSB Llukar.
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

11.10.2020
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.
Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
TR 2 110/10kV dhe pa tension do të mbesin të gjitha daljet 10kV që furnizohen nga ky TS prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Vendet: Rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagjja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).
Ka BRRE – Solar me kod: 41000009361 – “ FETI I ” SH.P.K. Ilir Ponosheci
Arsyeja: Përgatitja e kthinës lidhëse.

11.10.2020
Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.
Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
TS 35/10kV Badovci dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 08:00 deri në ora 19:00
Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci, Hajvalia, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishnicë, Bejta komerc Kishnica, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci; Gushterica e Epërme Shushica, Badovc i ri, K.U.R. “PRISHTINA”, ”GC METAL” SH.P.K Florin Imeri.
Arsyeja: Montimi i shtyllave të tensionit të mesëm sipas Zgjidhjes Teknike: 7667.

12.10.2020
Punime nga pala e tretë

Mitovicë

1.
TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Fidanishtja (Kodi: 70000003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Lagjja Fidanishte.
Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TS Stacioni i Autobusëve.

12.10.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j9 Llukar do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30
Vendet: TS: TSB Llukar.
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Një pjesë e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Pëerforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10KV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

4.
TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 2 do të ndërprehet:
TS. 10/04 KV Kombinati (kodi: 14000002013) prej orës 09:00 – 12:00
Vendet:TS Kombinati.
TS. 10/04 KV Spitali (kodi: 14000002012) prej orës 09:00 – 12:00
Vendet: TS Spitali.
Arsyeja: Energjiimi i daljeve të reja – Projekti Lot 3 -Kombinati.

5.
TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:
Dalja 10 KV Përparimi (kodi: 19100002) prej orës 09:00 – 21:00
Vendet: Bulevardi Bill Kllinton, rr.Tirana dhe rr. Robert Doll.
Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe kthinave në TS Banesat e Tjerrëtores.

6.
TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J 19 Simetronix (Kodi: 10000012) nga ora 09:00 deri 18:00
Vendet: Simetronix, pjesë e Zonës Industriale në rrugën Nëna Terezë.
Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, transformotorit dhe punimi i kokave në TS Pompa Trikom.

13.10.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j9 Llukar do të ndërprehet:
TS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 – 15:30
Vendet: TS TSB Llukar.
Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet: Nje pjese e rRr. Skënderbeu dhe një pjesë e Valon Hasanit.
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatoreve në rrjetin e ri.

3.
TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:
Dalja 10 KV Përparimi (kodi: 19100002) prej orës 09:00 – 21:00
Vendet: Bulevardi Bill Kllinton, rr.Tirana dh err. Robert Doll.
Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i kthinave në TS Përparimi.