KEDS paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës, shkak rinovimi i rrjetit

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22.10.2020

Prishtine

1.

Në TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolle –Hjakobille (kodi: 14016004 ) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Vendosja e një ndarësi dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10 kV Badovc  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva  (kodi: 10014011) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet:.  Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave te siguresave neper trafostacione.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku-bizneset (Kodi: 40041005) nga ora 10:00 – 15:30

Vendet:Rubofc, Bablak,Babushan, Murakov,Mirash, Mirash I ri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension .

Prizren

1.

Në TS 35/10 kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit   (kodi: 30035005) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndrrim i shtyllave te demtuara, shtrengim i perquesve.

2.

Në TS 35/10 kV Dragash   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi    (kodi: 30036008) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit..

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Gjakove

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova 1  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci  (kodi: 80080010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyles TM dhe demontim montimi

2.

Në NS 110/10kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive     (kodi: 81000004) prej orës    09:00-12:00 dhe 13:00 – 16:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Peja

1.

Në TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanice (kodi: 52000003) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanic, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim  Jashanicë

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa furnizim me tension mbetet edhe BRE Led Light Technology (Kodi:52000003041)

2.

Në NS 35/10kV Gurakoc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix   (kodi: 50052006) prej orës    09:00 – 12:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Verejtje: Gjate kesaj nderprerje pa tension mbetet BRE : Onix Solar (Kodi:500520045)

3.

Në NS 110/10kV Istog  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella    (kodi: 54000002) prej orës    13:00 – 16:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shperndarese nga vegjetacioni

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Skenderaj   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci    (kodi: 74000006) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamija, Izbicë, Izbicë-Lagja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliç, Kopiliç-Lagja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliç i Poshtëm, Turiçevc, Turiçevc-Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve,Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Punimi I shtyllave  dhe Shterngimi I perquesve kontrollimi I TS per Vaj etj.

2.

Në NS 35/10 kV Shupkovc   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka  (Kodi: 700000104) nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Pastrimi I  linjes 10kV nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Në TS 110/10 kV Kamenica  nga dalja 10 kV Tuxhevci  do të ndërprehet degezimi prej ores 11:00-14:00.

TS qe mbesin pa tension :

TS 10/0.4 kV       Bosce1                                                                                                                  62000004105

TS 10/0.4 kV       Bratillovc                                                                                                             62000004141

TS 10/0.4 kV       firiqeva                                                                                                                62000004142

TS 10/0.4 kV       Feriqeva2                                                                                                            62000004143

TS 10/0.4 kV       Gmica 1                                                                                                                62000004144

TS 10/0.4 kV       Gmica 2                                                                                                                62000004145

TS 10/0.4 kV       Tuxhevci 1                                                                                                          62000004146

TS 10/0.4 kV       Zajqefc                                                                                                                 62000004149

TS 10/0.4 kV       Fabrika e Briketit- Islam M. Huruglica                                                    62000004158

TS 10/0.4 kV       PUNËTORI PËR PËRPUNIMIN E DRURIT  Afrim Lam Demaj             62000004160

TS 10/0.4 kV       FABRIKA E UJIT  Rahim Xhafer Imeri                                                        62000004354

TS 10/0.4 kV       Grizime, Kamenicë                                                                                         62000004356

Vendet: Bosce, Firiqev, Gmica,Tuxheci, zajqeci, Cfirca

Arsyeja :Prerja e drunjeve.

2.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Germova   (kodi: 61067003) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban. .

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

3.

Në TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Smira  (kodi: 61067006) prej orës 12:00 – 14:30 .

Vendet:. Fshatrat: Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë..

Arsyeja: Kyqja e daljes Binqes në Stabiliment

Punime në projekte investive

23.10.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TSB Llukar (Kodi: 13000004117) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Llukarit.

Arsyeja: Punime në projektin PLC.

2.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Semitronix  (Kodi: 10000012) nga ora 09:00 – 18:00

Vendet:Pompa trikom, Interex, Lesna ing AFA, Semitronix construction, TS Nisret Krasniqi, TS Petrit Deshishku,TS Bashkim Deshishku

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe kokave te tensionit te mesëm

3.

Në NS 35/10 kV Fushe Kosove   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Mesbardh 1 (Kodi: 15018008069) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Mesbardh nje pjese, rr.Bardhi.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

4.

Në NS 220/ 35/10 kV Podujeva    do të ndërprehen:

TS 10/04 kV  Kombinati  (Kodi: 14000002013) nga ora 08:00 – 11:00

TS 10/04 kV  Spitali  (Kodi: 14000002012) nga ora 08:00 – 11:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, rr. Ali ajeti, rr.Lordi Bajron, rr.Bedri Bajrami, rr.Fahri Fazliu, rr.Agron rrahmani

Arsyeja: Ngritja e shtyllave

5.

Në NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

TS 10/04kV Bajqincët  (kodi: 15018018064) prej orës    09:00 – 16:00

Vendet:Fsh. Bardhi I madh një pjese.

Arsyeja: Shtrirje e kabllos

6.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Ismet asllani  (Kodi: 13000006085) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Rr. Ismet Asllani, rr.Viktor Hugo, rr.Haxhi Zeka ( nje pjese).

Arsyeja: Nderrimi i transformotorit dhe kthinave

7.

Në NS 110/35/10 kV Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Apollonija  (Kodi: 10000013) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike

Prizren

1.

Në  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Pirana (kodi 300340) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël dhe I.M.N”Tulltorja” në Landovicë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj 2   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Sillosi (Kodi: 40041001) nga ora 09:00 – 11:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e konzollave ne linje ekzistuese.