KEDS kryen punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Arsyeja:Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

11.08.2020

12.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Koliq do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi:14016003) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Sharban, TS Sharban, TS Alshiqt, TS Halabakët, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 dhe TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave 5 (Kodi:13000015) prej orës 08:00-08:05.

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë), Kodra e Trimave 5 .

Arsyeja: Kthimi i sinjalit të PLC në këtë dalje.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Vitomiricë (Kodi: 50000010) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska -Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Ferma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Pastrim i rrjetit, ndërrimi shtyllave , ndërrimi i zolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Mitrovicë

1

Në NS 110/10 kV Ilirida do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lushta (Kodi: 70000015) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshatrat:Lushtë dhe Broboniq.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit 10 KV në TS Broboniq –Shkolla, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi shtyllave.

Gjilan

1.

Në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Industriali (Kodi: 61065005) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë , te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së drurit me atë të betonit.

2.

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi:62000001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Kopërnicë, Hogosht, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi:40043004) prej ores 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenushë, Rakocë, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

Punime me kërkesën e palëve të treta

12.08.2020

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani 3 nga dalja 10kV Parku i Makinave do të ndërpritrt:

TS 10/0.4kV TS Banesa –D&A Cons.1 (Kodi: 60062011380 ) nga ora 10:00 – 13:00.

Vendet: Banesa D&A Construction.

Arsyeja: Ndërrimi i zbarrave dhe bazave të siguresave.

Punime me kërkesën e palëve te treta

13.08.2020

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani 3

Dalja 10 kV Velekinca (Kodi: 60062006 ) nga ora 10:00 – 11:30.

Vendet: Gjilan (Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Çenar Çeshme, Q.Qeshme – te fermat), Velekincë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 9/1000.

Punime me kërkesën e palëve të treta

13.08.2020

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovc nga dalja 10kV Kçiçi do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Pllana (Kodi: 70000102018 ) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet:Lagjja Pllanaj

Arsyeja: Vendosja e kabllos ajrore 1 kV, 4×70 mm2, kyçjet shtëpiake nga rrjeti ekzistues në rrjetin e ri dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

Punime në projekte investive

12.08.2020

Prishtinë

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ben Af (Kodi: 19100017 ) nga ora 09:00 – 09:05 dhe nga ora 20:55-21:00.

Vendet: Ben-Af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra Tregtare.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 630kVA dhe vendosja e kthinave 2+1. Projektin Lot 35 P2-P7 FEEDER 2.

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Ben Af do të ndërpriten:

TS 10/0.4kV Bregu i Diellit 1 TS7 (Kodi: 19100017084 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Bregu Diellit 1 TS10 (Kodi: 19100017086 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Qendra Tregtare (Kodi: 19100017085 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Rifat Burgjeviq, Rr.Enver Maloku (një pjesë) Rr.Hyzri Talla (një pjesë), Rr.Major Mehmet Bushi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 630kVA dhe vendosja e kthinave 2+1. – Projektin Lot 35 P2-P7 FEEDER 2.

3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhen Rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në RTU.

Punime në projekte investive

13.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe Rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në RTU.

2

Në NS 110/10 kV Drenas do të nderpritet:

Dalja 10 kV Baic- Çikatovë (Kodi: 16100008) prej orës 09:00-13:00.

Vendet: Vërboci,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Kalim mbi linjën ekzistuese 10kV.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Blakçorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Rr.Skëndrbeu te Blakçorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

4..

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015 ) nga ora 09:00 -21:00.

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, Rr.Isa Kastrati (një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rrugës Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave kabllovike.

5.

Në TS 110/10 kV Prishtina 6 nga dalja 10 kV Fuad Pashë Dibra do të ndërpriten:

TS 10/0.4kV Dukagjin 4 (Kodi: 19100007024 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Dukagjin 7 (Kodi: 19100007025 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Dukagjin 8 (Kodi: 19100007073 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Ferat Dragaj, Rr.Hilmi Rakovica dhe Rr.Thimi Mitko.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit dhe punimi i kokave kabllovike.

6.

Ne TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërpriten:

TS 10/0.4kV Shpk “Partner & Dervisholli” (Kodi: 11000019225 ) nga ora 09:00 – 13:00.

TS 10/0.4kV Menza 2 (Kodi: 11000019096 ) nga ora 09:00 – 13:00.

TS 10/0.4kV Banesat e Universitetit (Kodi: 11000019097 ) nga ora 09:00 – 13:00.

TS 10/0.4kV Bregu i Diellit 1 trafo 9 (Kodi: 11000019085 ) nga ora 09:00 – 13:00.

TS 10/0.4kV Fakulteti i Ndërtimtarisë (Kodi: 11000019093 ) nga ora 09:00 – 13:00.

TS 10/0.4kV Arkivi (Kodi: 11000019095 ) nga ora 09:00 – 13:00.

Vendet: Rr.Jakov Xoxa, Rr.Nue Përleshi, Menza, Banesat e Universitetit, Rr.Agim Ramadani (një pjesë, Rr.Smjal Hajdaraj, Rr.Fatos Limani, Rr.Hyzri Talla (një pjesë),Fakulteti i Ndërtimtarisë, Arkivi i Kosovës.

Arsyeja: Vendosja e kthinës dalëse në Projektin Lot 35 P2-P7 FEEDER 2.

Punime në projekte investive

13.08.2020

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të nderpritet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00-14:00.

Vendet: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja: Ndërrimi i grupit matës pas djegies në 3 NS 10/0.4kV – Novosellë dhe Dujakë.