Kastrati: 7 shtëpi do të ndërtohen në Drenas dhe 5 në Skenderaj

Sot humanisti Halil Kastrati në Komunën e Dreansit dhe të Skenderajt kanë nëshkruar marrëveshje momerandumi për ndërtimin e shtëpive për familjet në nevojë.

7 shtëpi do të ndërtohen në Drenas dhe 5 në Skenderaj.

Këtë e bëri të ditur Halil Kastrati përmes një shkrimi në Facebook.

Postimi në Facebook:

12 shtepi te reja ne Drenice!

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Drenasit dhe me komunen e Skenderajit

7 shtepi do te ndertohen ne komunen e Drenasit ku per secilen shtepi komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije euro ndersa pjesen tjeter donatoret permes shoqates Jetimat e Ballkanit

5 shtepi do te ndertohen ne komunen e Skenderajit ku per secilen shtepi komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije euro ndersa pjesen tjeter shoqata Jetimat e Ballkanit

Bamires Zoti kurr mos ju humbte
 

Image