“Jetimat e Ballkanit” do të ndërtojnë 30 shtëpi për familjet në nevojë në Suharekë

Humanisti nga “Jetimat e Balkanit” Halil Kastrati ka treguar se në Komunën Suharekës do të ndërtojnë 30 shtëpi të reja për familjet nevojtare.

Postimi në Facebook:

30 shtepi te reja ne komunen e Suharekes!

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi per ndertimin e 30 shtepive per familje nevojtare ne komunen e Suharekes

E veçanta e ketij memorandumi eshte se perveç bashkepunimit ne mes te Shoqates dhe Komunes kane hy ne bashkefinancim edhe pronari i kompanise Cima Construction me pronar Arsim Kabashi dhe biznismeni nga komuna e Suharekes e me banim ne Angli Xhavit Krasniqi njekohesisht perfaqesues i Shoqates sone ne Angli

Komuna e Suharekes do te partecipon me shumen prej 3 mije euro per secilen shtepi

Xhavit Krasniqi do te partecipon me shumen prej 3 mije euro per secilen shtepi

Cima Construction do te partecipon me shumen prej 2 mije euro per secilen shtepi ndersa pjesen tjeter donatoret e shoqates sone

Surpriza e kesaj marreveshje eshte se shtepia e pare e ketij projekti do ti ndertohet personit me te dashur te Suharekes KOBA

Bamires Zoti kurr mos ju humbte