Jashari jep detaje për të infektuarin në Skenderaj

Bekim Hamzë Jashari përmes një postimi në Facebook, ka thënë se mbrëmë kemi shënuar dhe një rast pozitiv me Covid-19

Personi i infektuar është nga Runiku dhe punon në Prishtinë. pas marrjes së informatës nga IKSHP, kemi ndermarrë hapat e nevojshëm dhe tani rastet futen në vetë izolim.

Postimi në Facebook:

Qytetar të nderuar,

Mbrëmë kemi shënuar edhe një rast pozitiv me COVID-19 në komunën tonë. Personi i infektuar është nga Runiku dhe punon në Prishtinë.

Pas marrjes së informatës nga IKSHP, kemi ndermarrë hapat e nevojshëm dhe tani rastet futen në vetë izolim.

Kujdesi dhe mbajtja e higjienës personale vazhdon!

Pa panik, mbani distancën dhe zbatoni masat parandaluese!