Janë regjistruar 474 shkelje për mosmbajtje të maskës në 24 orët e kaluara

Shkup, 29 qershor 2020 (MEDIAL) – Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 475 shkelje në lidhje me masën për mos mbrojtje personale.

Ministria e Punëve të Brendshme u bëri apel sot qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19. mb/