Ja si i thyen arrat me gishtin e mesëm shqiptari i Kosovës

Është prej sportistëve të rrallë që ka Kosova, Bujar Muli. 

Merret me sporte ekstreme, si në ngritjen peshave dhe ndaljen e veturave me dy duart pavarësisht se sa i jep gaz. 

Po ashtu edhe njihet për ngritjen me shpinë të traktorit dhe peshave të ndryshme. 

Është i Forti i Kosovës apo “Herkulesi”. 
Së fundi ka provuar edhe thyerjen e arrave dhe me gishtin e mesëm, siç shihet edhe në video!  I thyen pa problem, e habitshme.