Ivanka Trump vaksinohet kundër koronavirusit

Amerika13 prill 2021

CIA filloi programin e kontrollit të mendjes para 68 vjetësh

Drejtori i CIA-s, Allen Dulles, më 13 prill 1953, nis programin e kontrollit të mendjes MKULTRA.
Qëllimi i projektit ishte i gjerë, me hulumtime të ndërmarra në 80 institucione, duke përfshirë 44 kolegje dhe universitete, si dhe spitale, burgje dhe…