Ishte në gjumë – britaniku sulmohet me çekiç nga tre persona në shtëpinë e tij

Një burrë nga Irlanda Perëndimore, po jeton mes frikës, pasi tre sulmues të maskuar hynë në shtëpinë e tij dhe e rrahën me një çekiç.

Sipas mediave të huaja, Mark Piff, nga qyteti i Dungiven, u sulmua të enjten pak para mesnatës.

Ai thotë se sulmuesit e goditën në kokë dhe në trup, me një çekiç dhe disa mjete të tjera.

“Nuk dua të dal më pas kësaj që më ndodh

“Ky ishte një sulm i padrejtë ndaj një njeriu të pambrojtur në shtëpinë e tij”, tha Inspektori, Peter McKenna.i”, u shpreh Piff.